Tisztelt Partnerünk!

 

 

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a 2022. szeptember 29-30. között megrendezésre kerülő

 

Semmelweis Őszi Fogászati Napok

 

keretében tartandó kiállításra.

 

A kiállítás helyszíne:  ELTE Lágymányosi Campus Északi tömbje (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a.).

 

Várjuk szíves jelentkezésüket, bízunk benne, hogy Önöket is kiállítóink között üdvözölhetjük!

 

Tisztelt Kiállítóink!


Tájékoztatom Önt, hogy a FOKESZ 2022 május 13-14-én Hungarodent kiállítást szervez a XIII. Magyar Fogorvosnapok társrendezvényeként.

A rendezvény időpontja: 2022. május 13-14.
A rendezvény helyszíne: BOK rendezvénycsarnok Budapest, Dózsa György út 1, 1146

További részletekért kérem látogasson el a kiállítási honlapunkra : http://hungarodent.com/kiallitoknak/ ahol hamarosan a kiállítással kapcsolatos összes információt megtalálja majd.
Invitalo
Sajnálattal kell közölnünk, hogy a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata hosszas mérlegelés után, meghozta a döntést, amely értelmében kénytelenek vagyunk lemondani a 2021. évi Magyar Fogorvosnapok kiállítás megtartásáról. 

Az elmúlt hónapok járványveszélyes időszakaiban is mindvégig dolgozva és bízva a helyzet javulásában rendületlenül, nagy kitartással munkálkodtunk a két évente megrendezésre kerülő szakmai esemény méltó szervezésén. 

A rendezvény tervezett új időpontja 2022 május. Az idei évben egy napos online képzés váltja ki a tervezett nagyszabású programot. 

További fontos információ, hogy az őszi kiállítás időpontja szintén módosításra került. A meghirdetésre kerülő  új időpont 2021. szeptember 30, október 1-2. 


Kedves Kereskedő Társam! 

Nagyon sok idő telt el azóta, amióta nem találkozhattunk sem továbbképzéseken, sem kiállításokon, sem a FoKeSz üléseken.

Mindannyian saját gondjainkkal, félelmeinkkel voltunk elfoglalva, valamint az új helyzet adta kihívásokkal.

 

Talán már látható némi fény az alagút végén, és lassan ismét elindulhat a várva várt visszaút a régi életünk felé.

Ennek egyik nagyon pozitív előjele, hogy a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata vezetése kezdeményezésével konkrét időpont került meghatározásra az idei, egyébként kétévente megrendezésre kerülő Magyar Fogorvosnapok rendezvény tekintetében.


 

Ez az időpont 2021. június 18-19. 

Az aktuális Covid helyzet és az előrejelzések alapján az orvosszakmai vezetés úgy ítéli meg, hogy június közepén a rendezvényt biztonságosan meg lehet tartani.

A jelenlegi előrejelzések szerint minden eddiginél nagyobb várakozás és jelentkezőszám mellett kezdődött el a szervezés.

A megszokott helyszínen a több termes kialakítás ismét lehetővé teszi közel 1200 orvos részvételét.

 

Az előző évek gyakorlatától eltérően a jelentkezési és adatszolgáltatási határidők nagyon leszűkültek.

Nagy feladat és megfeszített szervezői munka vár ránk kiállítás szervezőkre, hogy méltóképpen - a kereskedők elvárásainak megfelelően - egy színvonalas és látványos, de mégis szolid kiállításra kerülhessen sor.

 

Ezért nagyon fontos, hogy minden kiállítói érdeklődés és igénybejelentés „postafordultával” jusson el a már oly sok éve korrekt partnerünk, a mellékletben küldött kitöltött dokumentumok keretein belül a Sämling Kiállítási Kft. részére.

Elé menve a jogos kérdésnek fontos információ, miszerint amennyiben a rendezvényt a Covid helyzet generálta kormányzati megszorítások miatt nem lehet megtartani, úgy a jelentkező kiállítók felé semmilyen költség nem jelentkezhet.

 

Részemről már alig várom, hogy ismét a kereskedőtársaimmal a kiállítási standokon, vagy azok között megbeszélhessem az elmúlt több mint egy év történéseit, tapasztalatait, és a levont konzekvenciákat.

Valamint természetesen gondolva a jelentős számú orvos jelenlétére sok új üzlet köttethessen.

Biztos vagyok benne, hogy nem csak én, hanem mindannyian így vagyunk ezzel.

 

Kérek minden érdeklődőt, hogy a lehető leggyorsabban jelezze elképzeléseit, tegye fel kérdéseit.

A kiállítói terület nagysága véges, és a helykiosztás a korábban megszokottak, valamint a jelentkezési lapban leírtak szerint fog megtörténni.

 

 

Köszönettel:

 


FoKeSz

Varga József elnökTisztelt Érdeklődő!

Ezúton is szeretnénk jelezni, hogy a Magyar Fogorvosnapok 2021. évi rendezvénye május 14-15. helyett június 18-19-én kerül megrendezésre.

Az egészségügyi vészhelyzet elmúltával ez lesz az első olyan rendezvény, ahol a szakma képviselői végre személyesen is találkozhatnak!
A héten megkezdjük a kiállítás szervezését. A további információk és a jelentkezés feltételei miatt kérjük látogasson vissza honlapunkra.


Ezúton szeretnénk értesíteni minden kedves kiállítónkat, hogy a COVID-19 járványügyi helyzet miatt a 2020 őszi kiállítás elmarad, a továbbképzés pedig online formában kerül megtartásra.

Vegyen részt a 2020 őszi fogászati találkozón, melyet a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Titkársága és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége közös összefogással hívott életre!


Szeretnénk felhívni figyelmét a szakmai fejlődés és továbbképzési lehetőség mellett a professzionális kiállítók, fogászati eszközöket és anyagokat forgalmazó kereskedők széleskörű kínálatára, melyet megtekinthet és kiemelkedően magas kedvezményekkel a helyszínen megrendelhet, ill. meg is vásárolhat.
 

Próbáljon ki új technológiákat, fejlesztéseket, eszközöket, termékeket!

Kössön új partner kapcsolatokat a piac TOP képviselőivel!

Kiállításunk időpontja  2020. október 1-2. az ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömb épületének Aulájában kerül megrendezésre.

A kiállítással kapcsolatos további információkért, jelentkezéshez szüksége dokumentumokért kérjük látogasson el kiállítási honlapunkra: 
http://hungarodent.com/


Kedves Érdeklődők!


A koronavírus járvány miatt kialakult különleges helyzetben arról kell tájékoztassuk Önöket, hogy az éves megszokott tavaszi kiállítások sajnos ebben az ágazatban sem kerülnek megrendezésre.

A járvány miatt kihirdetésre került veszélyhelyzet megszűnését követően minden korábbi Kiállítónkat meg fogunk keresni. Reméljük, hogy mielőbb újból tárt kapukkal várhatjuk a kiállítókat és az érdeklődőket rendezvényeinken.

Addig is mindenkinek erőt, kitartást és legfőképpen jó egészséget kívánunk!


Kedves Kiállítónk!


A 2018. október 5-6-án megrendezésre kerülő kiállítás kapcsán nagyon fontos és hasznos új információkat találnak az építésre-bontásra, a parkolásra és a kiállítás nyitvatartására vonatkozóan az alábbi linken: http://hungarodent.com/semmelweis-oszi-fogaszati-napok-2018-epites-nyitvatartas-epites-bontas-parkolas/

Köszönettel,

Varga József   Somos András

FoKeSz elnök Sämling Kiállítási Kft.

Tisztelt Érdeklődők!

A 2018. október 4-5-6. Semmelweis Őszi Fogászati Napok részletes szakmai programját itt tekinthetik meg: http://hungarodent.com/latogatoknak/#programok

Tisztelt Érdeklődők!
Invitáló Levél

Tisztelt Érdeklődő!

Vegyen részt 2018 tavaszi fogászati találkozóján, melyet a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Titkársága és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége közös összefogással hívott életre!


Szeretnénk felhívni figyelmét a szakmai fejlődés és továbbképzési lehetőség mellett a professzionális kiállítók, fogászati eszközöket és anyagokat forgalmazó kereskedők széleskörű kínálatára, melyet megtekinthet és kiemelkedően magas kedvezményekkel a helyszínen megrendelhet, ill. meg is vásárolhat.
 

Próbáljon ki új technológiákat, fejlesztéseket, eszközöket, termékeket!

Kössön új partner kapcsolatokat a piac TOP képviselőivel!

A Semmelweis Tavaszi Fogászati Napok 2018. május 4-5-én az ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömb épületének Aulájában kerül megrendezésre.

A kiállításon való részvételi igényeikkel kérjük keressék a FoKeSz Irodát az info@fokesz.hu email címen!

Tisztelt Érdeklődők!

Vegyen részt az idei év első jelentős fogászati találkozóján, melyet a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége közös összefogással hívott életre!


Szeretnénk felhívni figyelmét a szakmai fejlődés és továbbképzési lehetőség mellett a professzionális kiállítók, fogászati eszközöket és anyagokat forgalmazó kereskedők széleskörű kínálatára, melyet megtekinthet és kiemelkedően magas kedvezményekkel a helyszínen megrendelhet, ill. meg is vásárolhat és találkozhat az IDS 2017 újdonságaival.
 

Próbáljon ki új technológiákat, fejlesztéseket, eszközöket, termékeket!

Kössön új partner kapcsolatokat a piac TOP képviselőivel!

A Magyar Fogorvosnapok 2017. május 5-6-án a Millenárison kerül megrendezésre.

A kiállításon való részvételi igényeikkel kérjük keressék a FoKeSz Irodát az info@fokesz.hu email címen!

 
Tisztelt Hölgyem / Uram!

 Engedje meg, hogy figyelmébe  ajánljuk és egyben meghívjuk Önöket, hogy vegyenek részt az idei év első jelentős fogászati kiállításán, amelyet a

Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége

közös összefogással hozott létre.

A rendezvény a Magyar Fogorvosnapok keretei között kerül megrendezésre.

Időpontja: 2017. május 5-6.

Helyszíne: 1024 Budapest, Millenáris, Kis Rókus utca

Bár a helyszín új, a rendezvény a már igencsak bevezetett, hosszú évek óta a SOTE Nagyvárad tér-i elméleti tömbjében bonyolított Magyar Fogorvosnapok tovább gondolt folytatása, mivel itt ideális helyszínen és területi korlátozások nélkül találkozhat az érdeklődő és kiállító.

Továbbra is várjuk azokat a résztvevőket, akik a fogászat valamely területén gyártanak vagy forgalmaznak fogorvosok, fogtechnikusok részére különböző anyagokat, eszközöket, műszereket, gépeket, berendezéseket, szoftvereket, stb.

Miért az új helyszín?

Miben több az idei rendezvény az eddigieknél?

Ami változatlan:

az előadások és a kiállítás látogatása továbbra is ingyenes

garantáltan magas érdeklődő létszám, ami előrejelzések szerint napi  800-1.000 fogorvost és 200-250 fogtechnikust vetít előre.

A kiállítás részvételi díja:

36.000.-Ft./m2+ÁFA helydíj és 30.000.-Ft.+ÁFA regisztrációs díj.

A kiállítás szervezésében a Samling Kiállítási Kft a megbízottunk, a pénzügyi bonyolítást pedig a Metaforg Bt végzi.

Szervező‘: Pénzügyi bonyolítás:

Samling Kiállítási Kft Metaforg Bt.

Székhely és postacím:  2013 Pomáz, Illyés Gyula u. 34. 1083 Budapest, Apáthy u. 8/B.

Telephely: 1151 Budapest, Bogáncs u. 4.

Telefon: 06-1/287-6761

Fax: 06-1/287-6753

Mobil: 06-20/440-8514

e-mail: samling@samlingkft.hu

www.samlingkft.hu

Reméljük sikerült felkelteni érdeklődésüket. Kéréseikkel, kérdéseikkel forduljanak bizalommal a FoKeSz elnökségi tagjaihoz, illetve a kiállítást szervező Samling Kiállítási Kft munkatársaihoz, akik készséggel állnak rendelkezésükre.

Tisztelettel:

Kuntner Zoltán

FoKeSZ elnök