Kedves Érdeklődők!

A Magyar Fogorvosnapok 2019 programjairól, jelentkezés menetéről bővebb tájékoztatást itt találnak: http://hungarodent.com/


Kedves Kiállítónk!


A 2018. október 5-6-án megrendezésre kerülő kiállítás kapcsán nagyon fontos és hasznos új információkat találnak az építésre-bontásra, a parkolásra és a kiállítás nyitvatartására vonatkozóan az alábbi linken: http://hungarodent.com/semmelweis-oszi-fogaszati-napok-2018-epites-nyitvatartas-epites-bontas-parkolas/

Köszönettel,

Varga József   Somos András

FoKeSz elnök Sämling Kiállítási Kft.

Tisztelt Érdeklődők!

A 2018. október 4-5-6. Semmelweis Őszi Fogászati Napok részletes szakmai programját itt tekinthetik meg: http://hungarodent.com/latogatoknak/#programok

Tisztelt Érdeklődők!
Invitáló Levél

Tisztelt Érdeklődő!

Vegyen részt 2018 tavaszi fogászati találkozóján, melyet a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Titkársága és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége közös összefogással hívott életre!


Szeretnénk felhívni figyelmét a szakmai fejlődés és továbbképzési lehetőség mellett a professzionális kiállítók, fogászati eszközöket és anyagokat forgalmazó kereskedők széleskörű kínálatára, melyet megtekinthet és kiemelkedően magas kedvezményekkel a helyszínen megrendelhet, ill. meg is vásárolhat.
 

Próbáljon ki új technológiákat, fejlesztéseket, eszközöket, termékeket!

Kössön új partner kapcsolatokat a piac TOP képviselőivel!

A Semmelweis Tavaszi Fogászati Napok 2018. május 4-5-én az ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömb épületének Aulájában kerül megrendezésre.

A kiállításon való részvételi igényeikkel kérjük keressék a FoKeSz Irodát az info@fokesz.hu email címen!

Tisztelt Érdeklődők!

Vegyen részt az idei év első jelentős fogászati találkozóján, melyet a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége közös összefogással hívott életre!


Szeretnénk felhívni figyelmét a szakmai fejlődés és továbbképzési lehetőség mellett a professzionális kiállítók, fogászati eszközöket és anyagokat forgalmazó kereskedők széleskörű kínálatára, melyet megtekinthet és kiemelkedően magas kedvezményekkel a helyszínen megrendelhet, ill. meg is vásárolhat és találkozhat az IDS 2017 újdonságaival.
 

Próbáljon ki új technológiákat, fejlesztéseket, eszközöket, termékeket!

Kössön új partner kapcsolatokat a piac TOP képviselőivel!

A Magyar Fogorvosnapok 2017. május 5-6-án a Millenárison kerül megrendezésre.

A kiállításon való részvételi igényeikkel kérjük keressék a FoKeSz Irodát az info@fokesz.hu email címen!

 
Tisztelt Hölgyem / Uram!

 Engedje meg, hogy figyelmébe  ajánljuk és egyben meghívjuk Önöket, hogy vegyenek részt az idei év első jelentős fogászati kiállításán, amelyet a

Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége

közös összefogással hozott létre.

A rendezvény a Magyar Fogorvosnapok keretei között kerül megrendezésre.

Időpontja: 2017. május 5-6.

Helyszíne: 1024 Budapest, Millenáris, Kis Rókus utca

Bár a helyszín új, a rendezvény a már igencsak bevezetett, hosszú évek óta a SOTE Nagyvárad tér-i elméleti tömbjében bonyolított Magyar Fogorvosnapok tovább gondolt folytatása, mivel itt ideális helyszínen és területi korlátozások nélkül találkozhat az érdeklődő és kiállító.

Továbbra is várjuk azokat a résztvevőket, akik a fogászat valamely területén gyártanak vagy forgalmaznak fogorvosok, fogtechnikusok részére különböző anyagokat, eszközöket, műszereket, gépeket, berendezéseket, szoftvereket, stb.

Miért az új helyszín?

Miben több az idei rendezvény az eddigieknél?

Ami változatlan:

az előadások és a kiállítás látogatása továbbra is ingyenes

garantáltan magas érdeklődő létszám, ami előrejelzések szerint napi  800-1.000 fogorvost és 200-250 fogtechnikust vetít előre.

A kiállítás részvételi díja:

36.000.-Ft./m2+ÁFA helydíj és 30.000.-Ft.+ÁFA regisztrációs díj.

A kiállítás szervezésében a Samling Kiállítási Kft a megbízottunk, a pénzügyi bonyolítást pedig a Metaforg Bt végzi.

Szervező‘: Pénzügyi bonyolítás:

Samling Kiállítási Kft Metaforg Bt.

Székhely és postacím:  2013 Pomáz, Illyés Gyula u. 34. 1083 Budapest, Apáthy u. 8/B.

Telephely: 1151 Budapest, Bogáncs u. 4.

Telefon: 06-1/287-6761

Fax: 06-1/287-6753

Mobil: 06-20/440-8514

e-mail: samling@samlingkft.hu

www.samlingkft.hu

Reméljük sikerült felkelteni érdeklődésüket. Kéréseikkel, kérdéseikkel forduljanak bizalommal a FoKeSz elnökségi tagjaihoz, illetve a kiállítást szervező Samling Kiállítási Kft munkatársaihoz, akik készséggel állnak rendelkezésükre.

Tisztelettel:

Kuntner Zoltán

FoKeSZ elnök